O NAS

Programi ŠAKTI POTOVANJA se uradno izvajajo v sodelovanju s turistično agencijo EPRA d.o.o.
Za vsa naša potovanja veljajo splošni pogoji in navodila agencije

Naši kontakti: 041 – 251 258

E-mail: shakti.potep@gmail.com

O nas in naših potovanjih

Svet je lep in takšnega želimo, da vidite tudi vi! Vse naše destinacije pri Šakti potovanja sestavljajo vodniki, ki določeno deželo zelo dobro poznajo in vodijo s srcem. Destinacije in lokacije so skrbno izbrane in zelo dobro premišljene ter izvirajo iz naših predhodnih potovalnih izkušenj. Naše skupine so majhne (največ do 16 potnikov ali manj) zato je naš pristop oseben. Našim sopotnikom poskušamo približali lokalno kulturo zato velikokrat spimo pri domačinih, saj s tem se vpletemo v njihova življenja ter s tem tudi pomagamo lokalnemu prebivalstvu, kar je tudi osnovna ideja pri Šakti potovanja: združiti osebni pristop potovanj z lokalno kulturo in domačini. Hrkati pa poskušamo ohranjati pravo mere trekingov, lokalnih običajev in festivalov, kulture, ogledov ter nazadnje še dopuščanje možnosti neznanemu in nepredvidljivemu. V bodoče bomo v naprej ohranjali naš stil potovanj hkrati pa vključili nekaj več antropologije na naših potovanjih, ki bodo veliko bolj poglobljena.

Namestitve

Programi so oblikovani fleksibilno in na način, da dopuščajo vsakemu potniku nekoliko individualizma. Namestitve so popotniške, srednjega ali višjega ranga. Namestitve so odvisne od destinacije do destinacije in sicer spimo od hotelov (2* – 4*) do kolib, od jurt (nomadski šotor) do spanja pri domačinih, itd. Vedno poskušamo najti že v naprej čiste in skrbno pregledana prenočišča.

Prevozi

Kakor so različna prenočišča tako so pestri tudi prevozi, ki so opredeljeni pri vsakem programu posebej! Velikokrat potujemo z najetimi minibusi, kombiji, džipi, avti, čolni ter z lokalnimi avtobusi, vlaki, ladjami, letali, motorji, kolesi…

Prehrana

Prehrano na poti skrbno izbiramo, saj je gastronomska izkušnja pomemben del potovanja in uživamo v okusih “lokalne” kuhinje.

Majhne skupine

Odločili za človeku prijazen odnos do sveta zato so naše skupine majhne (od 6 do 16 potnikov ali manj), izbrali nam dobro pregledane skrite kotičke, kjer z masovnim turizmom ni mogoče.

Vodniki

Naši vodniki so izkušeni. Potovanja velikokrat oblikujejo naši vodniki, ki deželo izjemno dobro poznajo in so jo večkrat prepotovali in vodili. Vsako naše potovanje ima svoj čar, kar lahko pripišemo tudi krajem, ki jih obiskujemo. Vse destinacije so skrbno zbrane in zato imamo v ponudbi točno izbrane destinacije za katere menimo, da so avtentične. Naša skupinska potovanja so doživeta, saj se spi pri domačinih, ujame prekrasen treking po brezpotjih, doživi pravo vibracijo dežele, ki oplemeni našo pot in naša doživetja.

Potovalni čas in zgodnje prijava

Naša potovanja imamo razpisana glede na primeren potovalni čas v določeno deželo. Za zgodnje prijave običajno veljajo popusti in večja možnost zagotovitev potovanj je, da se čimprej prijavite na potovanje. Naši potniki ki z nami večkrat potujejo, dobijo t.i. »članski popust«.

Elektronska prijava

Dovolj je da nam pošljete mail in uvrstimo na našo listo interesentov za določeno potovanje. Ko se nabere dovolj kandidatov obvestimo o prvem sestanku, predstavitvi s fotografijami…

Sestanki potnikov pred odhodom

Svoje sopotnike lahko spoznate že pred odhodom. Običajno se pred potovanjem dobimo enkrat ali dvakrat tako, da lahko vsak preveri s kom bo potoval v skupini. Lahko se pohvalimo s tem, da z nami potujejo večinoma mladi po srcu in atmosfera je vedno pozitivna. Ob koncu potovanja je vedno srečanje potnikov. Pogleda se slike, se kaj poje in popije in prijateljstva ostanejo.

Cena potovanja

Cena potovanja je izračunana kot je označeno na posameznem programu potovanja. Cena je taka kot je razpisna in se lahko spremeni samo v primeru povišanja cen mednarodne letalske karte ali pri doplačilu za manjšo skupino kot je označeno pri programu potovanju.

Individualna potovanja

Individualna potovanja so tudi možna za določene obstoječe razpisane destinacije in potovanje prilagodimo željam potnikov (prevoz, namestitev, vodnik, mednarodna karta…).

Kako se prijavim? Cena? Zakaj z nami?

Kako se prijavim?

– Po objavi programa se prične z zbiranjem prijavo doseže;

– Preko e-maila posredujemo natančen program po dnevih in prijavnico potovanja, ki se nahaja tudi tu: PRIJAVNICA 

– ko imamo minimalno število prijav (6 potnikov ) je potrebno vplačilu akontacijo v višini 30% cene aranžmaja, saj si le na ta način zagotovite mesto v skupini (število mest je omejeno)

– mi zagotovimo odhod ter vam sporočimo v kolikor se je cena letalske vozovnice spremenila. Le to je običajno potrebno plačati v 3 dneh od prejema položnice.

– posluje se zgolj preko interneta, plačilo dobite v obliki predračuna na TRR račun podjetja

– v primeru, da ne zberemo dovolj prijav, se potovanje odpove, akontacija pa se vrne ali pa jo porabite za katerokoli drugo potovanje v naši organizaciji. Višino stroškov na poti se določi glede na potovanje in število udeležencev.

Cena potovanja

– Mi zagotavljamo ceno aranžmaja, ki vključuje organizacijo potovanja, vodenje ter vse storitve na destinaciji po programu.

– Letalska karta je ločena od cene programa, saj ne moremo zagotoviti cene letalske karte, ker se na dnevni bazi spreminjajo. Letalske karte se nakupi, ko imamo zadostno število vplačanih akontacij (okvirna cena letalske karte lahko odstopa od objavljene cene, saj je preračunana v mesecu, ki je naveden v oklepaju poleg cene letalske vozovnice). Prej ko se prijavite in vplačate akontacijo ugodnejše letalske karte bodo.

Potovanja se med seboj razlikujejo, zato si pri vsakem posebej oglejte, kaj točno vključuje.

Prijava:

– Informativna prijava poteka preko e-maila: shakti.potep@gmail.com

– po e-mailu pošljemo prijavnico in program po dnevih